Behandelingen

Zwangerschapreflexologie

Tijdens deze bijzondere tijd groeit er een nieuw leven in je buik. Jouw lichaam moet hard werken en er vinden veel veranderingen plaats.

Zwangerschaps reflexologie is een specialisatie binnen de reflexzonetherapie. Het is een goede voorbereiding op je bevalling om je gezondheid tijdens je zwangerschap te optimaliseren. Na de bevalling helpt een reflexzone behandeling om weer sneller op krachten te komen, hormonen te balanceren en borstvoeding op gang te brengen. Deze therapie is een goede aanvulling, maar vervangt niet de gynaecoloog of verloskundige.

De zwangerschapstherapie brengt verlichting bij zwangerschaps klachten zoals: -Misselijkheid/zuurbranden -Hoofdpijn -Vermoeidheid -Rugpijn -Bekkenpijn - Stemmingswisselingen - Slecht slapen - Obstipatie - Oedeem - Overtijd behandeling - Stuit of dwarsligging - Weeën opwekken

Overtijd: Op een ontspannen manier activeren van bepaalde reflexgebieden en acupunctuur punten deze kunnen bijdragen om bevalling op gang te helpen.

Stuitligging: Een behandeling kan worden ingezet om de baby uit zichzelf te laten draaien. Dit kan je het beste één à twee weken voor de geplande draaiing in het ziekenhuis laten doen. Indien nodig dan kan de draaipoging in het ziekenhuis dan alsnog plaatsvinden.